Belmont B&B

20 februari 2015 - Christchurch, Nieuw-Zeeland

Vrijdag, 20-2-2015

Ja, vandaag moeten we eraan geloven, we moeten de camper weer inleveren, dus het is inpakken, hé hoe kan het, het past allemaal niet meer in de rugzak. Tig keer heen en weer lopen met zakken afval, je verzameld wat hoor in 2 maanden. Nou moet ik er wel bij zeggeen dat Ton en ik allebei erg goed zijn in verzamelen, maar minder goed in weggooien, maar nu moet het!
De bus ff schoongemaakt met de methode van Jan, we zaten vlakbij het strand en hadden nog wat dreft over, en op naar het B&B om de rugzakken af te leveren, dan de auto afleveren, en hier zitten we nu in de tuin van een mooi artdeco huis uit 1900, in de buitenwijk Papanui, van Christchurch. We genieten van de mooie tuin, kopje thee en maken plannen voor de avond om ergens te gaan eten.
De eigenaar van de b&b weet een goed adres, een Cambodiaans restaurant, dat kennen we in Nederland niet, dus wij ernaar toe. En lekker dat dat was......
Na het eten op tijd naar bed, morgen ochtend, zaterdag 21-02-2015, om 05:45 naar het vliegveld, en om 06:50 vliegen.
En dan komen we om 18:45 op 20-02-2015, aan op de plaats van bestemming.

1. Je hebt maar ene.....:
    21 februari 2015
    Tja nu reis je weer terug in de tijd. Tis wat. Terwijl het hier hagelt en wij naar jullie gebruinde koppies kijken. Nu even relaxen de laatste week. Groetjes
  2. Jan en lisette:
    21 februari 2015
    heb je nu een dag gratis vakantie of moet je de tijd weer ergens inleveren?
    Lisette had er graag bij willen zijn want dan is ze 2x jarig dus 2x kado's en Ton: 2x taartjes eten.
    Als jullie thuis zijn en heimwee hebben naar de camper mogen jullie wel een rondje in mijn busje rijden,kunnen jullie hem gelijk schoonmaken want dat kunnen jullie namelijk zo goed.
  3. Willy:
    Welkom thuis