Miranda

13 januari 2015 - Miranda, Nieuw-Zeeland

Maandag 12 januari 2015
Vanmorgen vroeg vertrokken uit Kaihu, van plan om een flinke tocht te maken, want met al dat moois hier raken we flink achter op schema. We nemen dus maar even tijd om te pinnen, hè gelukkig de pas van An doet het ook, en wat eten in te slaan in Dargaville. We nemen de Highway 12 naar Bryndewyn en slaan daar rechtsaf de Highway 1 op, en dan is het in een keer door via de tolweg naar Auckland, en door richting Coromandel.
Voorbij Auckland weer tanken, de camper lust wel een slokje, gem. 1:9, nu is het rond 14.00 en tijd om een plekje te zoeken. En als we dan een camping met de naam "Miranda" zien, is de keus gauw gemaakt, daar gaan we heen.
Een gouden greep, het is rustig en er is een natuurlijke hot tub (het water is heet) daar springen we zo even in.

1. Dini mersman:
    12 januari 2015
    WAt een zuiperd is die auto maar dat mag de pret niet drukken nog heel veel plezier. ma xxxxxxxxxxxxxxxxxx
  2. Simon Dirkse:
    12 januari 2015
    Hai Ton en An,
    Dat wij in tijd achter lopen ten opzichte van Nieuw Zeeland, dat wist ik wel, maar dat dat een maand was (12 FEBRUARI)i, dat wist ik niet!!
    Maar uit de reisverslagen maak in ieder geval op dat jullie het erg naar jullie zin hebben. Geniet ervan! En ik blijf jullie volgen.
    Simon Dirkse
  3. Herbert:
    13 januari 2015
    ja vertel nog maar even hoe mooi weer je jullie hebben ggggrrrrrrr
    hihihi
  4. Ton:
    13 januari 2015
    Hoi Simon, ja we zijn de tijd helemaal kwijt hier. Ging al zo snel, en nu hebben we weer alle tijd.
  5. Arnold:
    13 januari 2015
    Het ziet er allemaal prachtig uit, hier is het pruimenweer, lang niet zoveel regen en storm gehad, ik zou er nog maar een maand aan vastplakken als ik jullie was.
  6. Rob Paardekooper:
    13 januari 2015
    Hoi Ton en Ann, je zou haast weer korte broeken gaan kopen na zo'n verslag, nou ja toch maar niet we gaan zo varen, niet zo gezellig weer, groetjes.